Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei<br>Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei
Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Articole

Produse necesare pentru igienizarea cabinetului

Un cabinet curat nu înseamnă doar o estetică plăcută, ci și un mediu sigur și de încredere pentru toți cei care îl trec pragul. Nu e deloc greșit să punem igienizarea cabinetului în topul lucrurilor importante când vine vorba de domeniul medical, printre diagnosticarea și tratarea.
O igienizare corespunzătoare a cabinetului medical este un aspect crucial pentru orice instituție medicală. Aceasta implică nu doar curățarea suprafețelor vizibile, ci și eliminarea microbilor...
Citește mai departe

Săpun și Dezinfectant: Strategii Esențiale pentru Igiena în Domeniul Medical

În ultimii ani, s-a accentuat din ce în ce mai mult importanța igienei personale și a prevenirii răspândirii infecțiilor, iar acest lucru a pus sub lumina reflectoarelor două produse de bază: săpunul și dezinfectantul. Chiar dacă pentru mulți dintre noi aceste două articole fac parte din rutina zilnică de igienă, pentru profesioniștii din domeniul medical, alegerea unui săpun de mâini și dezinfectant de calitate poate fi o decizie crucială.

Săpunul de Mâini Săpunul a...
Citește mai departe

Gestionarea Necesarului de Mănuși în Cabinetul Medical

Într-un cabinet medical, gestionarea unor consumabile medicale, precum mănușile de unică folosință, fie ele sterile sau nesterile, de latex sau nitril, este crucială pentru menținerea igienei și siguranței pacienților și a personalului medical. Calcularea necesarului corect de mănuși sterile poate fi o sarcină complexă, deoarece depinde de diferite variabile, inclusiv specialitatea cabinetului, numărul de pacienți și tipul de proceduri efectuate.

1. Determinarea frecvenței...
Citește mai departe

Ce este o eprubetă tip Vacutest și la ce se folosește?

Eprubeta tip Vacutest este un dispozitiv esențial în domeniul medical, folosit pentru recoltarea și stocarea eficientă a sângelui și a altor fluide biologice în scopul efectuării unei game variate de analize de laborator. Aceste tuburi, cunoscute și sub denumirea de eprubete sau tuburi de sânge cu vid, sunt proiectate să faciliteze recoltarea, manipularea și transportul mostrelor biologice într-un mod sigur și standardizat.
Acest dispozitiv medical este utilizat pe scară largă în...
Citește mai departe

Ce conține o trusă de prim ajutor și cum o folosești în caz de nevoie

O trusă de prim ajutor este un instrument esențial în orice casă, mașină sau loc de muncă. Aceasta poate face diferența între viață și moarte în situații de urgență și este important să știm ce consumabile medicale conține și cum să o folosim corespunzător. În acest articol, vom explora componentele unei truse de prim ajutor și modul în care aceasta poate fi utilizată în caz de necesitate.

Ce conține o trusă de prim ajutor în mare: Dezinfectant și antiseptic...
Citește mai departe

Tipurile de Endoscopie și Rolul lor Esențial în Diagnosticarea și Tratamentul Medical

Endoscopia este o procedură medicală de investigație care permite medicilor să vizualizeze interiorul corpului uman cu ajutorul unui instrument numit endoscop. Această tehnică este esențială în diagnosticarea și tratamentul unor afecțiuni variate, de la probleme gastrointestinale la patologii respiratorii sau ginecologice.

Endoscopia gastro-intestinală Acest tip de endoscopie este utilizat pentru a investiga tractul gastro-intestinal. Include următoarele...
Citește mai departe

Care sunt analizele pe care ar trebui sa le efectuezi anual?

Atunci când vine vorba de menținerea sănătății și prevenirea bolilor, controalele medicale regulate și analizele de laborator joacă un rol crucial. Aceste analize anuale ajută profesioniștii din domeniul sănătății să detecteze potențiale probleme în stadii incipiente, permițând intervenții și tratamente prompte.

Înțelegerea Analizelor Anuale Analizele anuale cuprind o gamă largă de teste medicale care evaluează diferite aspecte ale sănătății individului. Aceste...
Citește mai departe

Diferențele dintre tipurile de eprubete pentru recoltare

Când vine vorba de recoltarea și păstrarea probelor medicale pentru analize, eprubetele reprezintă un instrument esențial în arsenalul profesioniștilor din domeniul sănătății. Cu o varietate de tipuri de eprubete disponibile, fiecare cu caracteristici specifice, alegerea corectă poate influența direct acuratețea și integritatea datelor obținute în cadrul analizelor medicale.
La Profi pentru Sănătate, suntem dedicați furnizării de consumabile medicale de înaltă calitate, având...
Citește mai departe

Sfaturi de sănătate: Tehnici corecte de recoltare pentru a asigura integritatea probelor

Atunci când vine vorba de recoltarea probelor medicale, precizia și integritatea acestora sunt de o importanță vitală. Asigurarea că probele sunt colectate corect și în condiții sterile este esențială pentru obținerea unor rezultate de laborator fiabile. Consumabilele medicale de înaltă calitate și tehnicile corespunzătoare de prelevare sunt aici pentru a face diferența.

La Profi pentru Sănătate, este important să furnizăm produsele de cea mai înaltă calitate pentru a...
Citește mai departe

Cele mai întâlnite consumabile medicale: O privire asupra esențialului în asistența medicală

În lumea medicală complexă, consumabilele joacă un rol crucial în asigurarea unei asistențe de calitate, sigură și eficientă pentru pacienți. Aceste elemente esențiale variază de la mănuși la seringi și de la comprese la leucoplast. Fiecare componentă a acestui puzzle contribuie la furnizarea unei îngrijiri medicale complete și profesioniste.
Iată o privire mai detaliată asupra celor mai întâlnite consumabile medicale care sunt folosite în mod obișnuit în sănătate și în...
Citește mai departe

Igienă Impecabilă: Ghidul Tău Detaliat Pentru Spălarea Corectă a Mâinilor și Alte Practici Esențiale de Igienă

Într-o lume în care sănătatea și siguranța sunt priorități supreme, igiena mâinilor și a mediului în care ne desfășurăm activitatea se află în centrul atenției. Acest ghid detaliat îți va prezenta pașii esențiali pentru a-ți menține mâinile și spațiile curate și sigure.
Pașii Spălării Corecte a Mâinilor Începe prin a-ți umezi mâinile cu apă curată.
Folosește suficient săpun pentru a acoperi toată suprafața mâinilor. Un dispenser, precum...
Citește mai departe

Dimensiunile acelor de seringă și utilizarea acestora

În lumea medicală, detaliile contează și ele fac cu adevărat diferența. Când vine vorba de injecții, alegerea corectă a acestor ace poate fi cheia pentru o experiență cât mai puțin dureroasă și mai eficientă. Cunoașterea dimensiunilor și specificațiilor diferitelor tipuri de ace de seringă este esențială nu doar pentru profesioniști, ci și pentru pacienți, pentru a înțelege și aprecia nivelul de grijă și precizie implicat. Hai să explorăm împreună acest...
Citește mai departe

Ce este Setul de 2 tuburi PRP și care sunt beneficiile sale?

Terapia PRP a devenit tot mai populară atât în medicina sportivă, cât și în cea estetică. Datorită plasmei îmbogățite în trombocite, această tehnică favorizează procesul de vindecare, îmbunătățește sănătatea și aspectul pielii, devenind un tratament extrem de căutat, motiv pentru care și clinicile de înfrumusețare din România au început să îl introducă în paleta lor de servicii, prin Setul de 2 tuburi PRP HD disponibil în magazinele de consumabile...
Citește mai departe

Acum ÎN STOC tuburile și Kit-ul PRP HD

Ce reprezintă kitul nostru PRP? Kitul nostru PRP HD este un produs injectabil certificat CE Class IIb, care nu conține Ficoll sau gel. Mecanismul său de resuspendare și anticoagulantul incluse în kit îl fac să fie mai eficient în stimularea vindecării țesuturilor moi. Acest kit nu este doar un simplu tub de sânge, ci un kit complet pentru obținerea de plasmă cu trombocite bogate (PRP).
Ce include kitul PRP HD? Kit-ul PRP HD include 2 tuburi PRP HD. Tubul PRP HD este un tub vidat de...
Citește mai departe

Standardul EN 455


Standardul EN 455 Calitatea și siguranța pe care o oferă mănușile de unică folosință este esențială. În ultima perioadă au aparut diverși importatori și distribuitori care nu pun accentul pe acest lucru, ci mai degrabă pe partea financiară. Profi Pentru Sănătate face parte din puținii importatori, care pun siguranța clienților pe primul plan, oferind o calitatea de excepție. Astfel, ca urmare a noului regulament MDR 745/2017 care a intrat în vigoare la 25 mai 2021, Profi Pentru...
Citește mai departe

Vacutainerele și utilizarea lor în recoltarea analizelor

Despre vacutainere Un vacutainer este un tub de colectare a sângelui (sticlă sterilă sau tub de plastic) utilizat pentru colectarea probelor de sânge pentru testele de laborator.
Aceste tuburi au o închidere care este evacuată pentru a crea un vid în interiorul tubului, permițând astfel retragerea unei cantități predeterminate de sânge.
Tuburile vacutainer au fost inventate de Joseph Kleiner și Becton Dickinson în 1949.
Vacutainer este o marcă înregistrată a Becton...
Citește mai departe

Cum putem scăpa de acele uzate și alte obiecte ascuțite în condiții de siguranță

Proces în doi pași pentru eliminarea corectă a acelor uzate și a altor obiecte ascuțite
Pasul 1: Așezați toate acele și alte obiecte ascuțite într-un recipient pentru eliminarea obiectelor ascuțite, tăioase imediat după ce au fost utilizate. Capacul de container pentru deșeuri infecțioase prezintă orificii speciale pentru detașarea acelor de seringă, a lamelor de bisturiu. Puteți achiziționa de AICI.
Acest lucru va reduce riscul de lipire a acului, tăieturi și puncții de...
Citește mai departe

Cum să te protejezi pe tine și pe ceilalți împotriva virusului Covid-19

Modalități importante de încetinire a răspândirii virusului
Purtați o mască care vă acoperă nasul și gura pentru a vă proteja pe voi și pe ceilalți. Stați la o distanță de 2 metri față de ceilalți care nu locuiesc cu dvs. Efectuați Teste rapide detecție anticorpi IgG/IgM împotriva tulpinii COVID-19. Evitați aglomerația și spațiile interioare slab ventilate. Spălați-vă mâinile des cu apă și săpun. Folosiți un produs de dezinfectare pentru mâini, dacă nu există...
Citește mai departe

PROFI PENTRU SANATATE SRL – Direct importator pentru produsele ULTRAGEL

Ultragel a fost înființă în 1997 și a fost creată cu scopul de a produce următoarele accesorii medicale:
Geluri de contact pentru ultrasunete, IPL, EKG Geluri pentru sport Dezinfectant pentru mâini Eelctrozi EKG de unicăfolosință și reutilizabili Electrozi defibrilatori Cabluri EKG pentru pacienți Hârtii medicale pentru evidență Hârtie pentru videoprinter Filtru viral și bacterian de unicăfolosință pentru testul funcției pulmonare Gelurile pentru ultrasunete și EKG sunt...
Citește mai departe

Diferența dintre Gelul pentru Ultrasunete și Loțiunea pentru Ultrasunete

Ultrasunetele folosesc diagnosticarea imagistică pentru a vizualiza organele interne, mușchii și alte țesuturi moi aflate sub suprafața pielii. Undele sonore cu o frecvență înaltă sunt capturate pentru a produce o imagine care este vazută pe un ecran. Acest tip de imagistică este utilizat în mod obișnuit atunci când o femeie este însarcinată, pentru a vedea dezvoltarea copilului. Este, de asemenea, utilizat pentru a detecta orice probleme medicale care pot să apară în țesuturile moi sau...
Citește mai departe

Ce știți cu adevărat despre Gelul pentru Ultrasunete?

Gelul EKG (gel pentru ultrasunete) este un liant folosit în cadrul mai multor examene de rutină, tratamente și proceduri, având o gamă largă de folosință. Se aplică direct pe piele înaintea ecografiei și a altor proceduri diverse.
Cum funcționează gelul pentru ultrasunete? Ultrasunetele sunt o formă specială de tehnologie care transmit unde sonore pulsante la o frecvență înaltă în țesutul pacientului, folosind un transductor. Gelul este aplicat pe piele pentru a ajuta...
Citește mai departe

Cele mai vizitate produse