Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei<br>Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei
Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Garanția produselor

Toate Bunurile comercializate de către Profi Pentru Sănătate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

În cazul bunurilor vândute și livrate de Profi Pentru Sănătate, cumpărătorul va primi la livrare pentru fiecare bun care beneficiază de garanție un certificat de garanție cu toate detaliile centrului de service care asigură reparațiile pe durata termenului de garanție. Garanția Bunurilor achiziționate prin intermediul Profi Pentru Sănătate este asigurată de către service-ul autorizat menționat pe certificatul de garanție aferent bunului sau de către vânzător.

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificatul de garanție. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

Lipsa certificatului de garanție al bunului trebuie semnalată în maxim 48 de ore de la recepția bunului pe adresa office@profipentrusanatate.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Cele mai vizitate produse