Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei<br>Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei
Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Livrarea comenzilor

1.    Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat o comandă, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, in secțiunea “Comenzile mele”.

 

2.    Modificare sau anulare comandă

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede la +4(0) 771 394 109. Colegii noștri de la Suport vor face tot posibilul să iți modifice sau anuleze comanda.

 

3.    Modalități de livrare

Livrare prin curier (standard)

 

Livrarea produselor noastre se face oriunde în ţară prin firma de curierat  Cargus în localităţile acoperite de aceștia (toate oraşele din România). Livrarea se poate face şi prin altă firmă de curierat agreată de client (de Dvs.). În acest caz, dumneavoastră trebuie să faceţi chemare către transportatorul agreat, la depozitul Profi Pentru Sanatate din Or. Voluntari, B-dul Eroilor Nr. 126, jud. Ilfov. Chemarea nu se face de către noi.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa solicitată în comandă, de către o firmă de curierat rapid. Pentru produsele ce nu se află în stoc vi se va comunica termenul de livrare la telefon de către un operator de la serviciul clienţi. Intervalul orar în care se fac livrarile este 09.00-17.00; vă rugăm să treceţi în comandă o adresă unde curierul poate lăsa coletul în acest interval orar. Sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbători legale nu se fac livrări.

Vă recomandăm să refuzaţi recepţia produselor ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier. Costul livrării este suportat de cumpărător și este afișat în comandă la finalizarea acesteia.

* La recepționarea/ridicarea comenzilor este obligatorie prezentarea PIN-ului primit prin SMS de la Cargus

Cele mai vizitate produse