Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei<br>Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei
Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Acum ÎN STOC tuburile și Kit-ul PRP HD

Ce reprezintă kitul nostru PRP?

Kitul nostru PRP HD este un produs injectabil certificat CE Class IIb, care nu conține Ficoll sau gel. Mecanismul său de resuspendare și anticoagulantul incluse în kit îl fac să fie mai eficient în stimularea vindecării țesuturilor moi. Acest kit nu este doar un simplu tub de sânge, ci un kit complet pentru obținerea de plasmă cu trombocite bogate (PRP).

Ce include kitul PRP HD?

Kit-ul PRP HD include 2 tuburi PRP HD. Tubul PRP HD este un tub vidat de 10 ml care include 1 ml de anticoagulant. Tubul PRP este steril și nu conține Ficoll sau gel. Tuburile PRP HD sunt nonhemolitice și non-pirogenice. Se recomandă recoltarea a 2 ml de PRP din fiecare tub PRP HD, ceea ce va echivala cu 4 ml de PRP din 2 (două) tuburi PRP HD.

Set de 2 tuburi PRP HD pentru recoltare
Set de recoltare format din 2 piese în kit, care este utilizat pentru a recolta sânge de la pacient în tubul PRP HD. Nu este necesar alt echipament pentru a recolta sânge de la pacient.

Tubul PRP HD de păstrare al plasmei
Kit-ul PRP HD include 1 tub PRP HD de păstrare în fiecare kit. Este un tub steril cu un volum de 5 ml. Tubul este non-hemolitic și non-pirogenic. Un total de 4 ml de PRP este colectat în tubul de păstrare PRP HD de 5 ml, iar procesul recomandat este de a roti ușor și de a îndoi tubul timp de 30 de secunde până la 1 minut pentru a preveni orice înglobare a PRP-ului, care poate fi apărută în timpul ciclului de centrifugare.

Injectoare și ace
Există 2 seringi sterile în fiecare kit, una de 5 ml și una de 1 ml. Seringa de 5 ml este utilizată pentru recoltarea PRP și transferul PRP în tubul de re-suspendare PRP HD. Seringa de 1 ml este utilizată pentru a injecta PRP în pacient. Există 3 ace sterile în fiecare kit. Un ac lung, un ac de 21 G și un ac de 30 G. Acul lung este utilizat pentru recoltarea PRP din tubul PRP HD și pentru transferul PRP din tubul PRP HD în tubul de re-suspendare PRP. Acul de 21 G este utilizat pentru recoltarea PRP re-suspendat din tubul de re-suspendare HD PRP. Acul de 30 G este utilizat pentru injectarea PRP în zona de tratament.

De ce PRP HD și nu alt produs similar?!

  • Pentru că tuburile PRP HD nu conțin GEL, față de alte produse care sunt fabricate pe acest principiu. Gelul se poate contopi cu plasma și poate da reacții adverse pacienților alergici la gel;
  • Produsul este fabricat după o tehnologie pusă la punct de o echipă puternică de medici specialiști încă din 2012;
    Din 2014 tehnologia PRP de la producatorul T-LAB satisface milioane de clienți din 56 de țări;
  • Producatorul T-LAB este singurul producător PRP care organizeaza o serie de evenimente internaționale dedicate științei și noilor descoperiri în domeniul PRP, în toate domeniile de aplicabilitate ale produsului.
  • Pentru că noi, Profi Pentru Sanatate SRL nu livrăm simple tuburi PRP, ci ne dorim să lucrăm doar cu producători de top, așa cum este și T-lab, un producător axat pe calitate, performanță, cu multe publicații în domeniul PRP.

Unde se poate utiliza?

Kitul nostru PRP HD poate fi utilizat în mai multe domenii medicale, cum ar fi chirurgia plastică estetică, dermatologie, ginecologie, ortopedie și medicină sportivă, chirurgie orală și maxilo-facială, oftalmologie și chiar medicină veterinară.

 

Preluăm COMENZI:

Informații și comenzi:
comenzi@profipentrusanatate.ro
0769 050 850

KIT PRP HD-Tuburi si accesorii

Pentru utilizarea corectă și sigură a metodei este foarte important să utilizați doar dispozitive speciale și materiale consumabile de cea mai bună calitate: eprubete, centrifuge, seringi și ace.

Prețul este per KIT

Kit-ul conține:

  • 2 eprubete recoltare;
  • 1 eprubetă păstrare plasma pentru refolosire;
  • 1 ac recoltare;
  • 1 holder;
  • 1 seringă 5 ml luer lock;
  • 1 seringă 1 ml;
  • 1 ac 21G;
  • 1 ac spinal pentru extragere plasmă;
  • 1 ac 30G pentru injectare
 132 lei

Preț cu TVA:  165 lei


CONTACTEAZĂ-NE

Set 2 tuburi PRP HD

Pentru utilizarea corectă și sigură a metodei este foarte importantă să utilizați doar dispozitive speciale și materiale consumabile de cea mai bună calitate: eprubete, centrifuge, seringi și ace.

Prețul este per cutie: 2 tuburi PRP HD

Setul conține:

  • 2 eprubete PRP HD;
68 lei

Preț cu TVA:  85 lei

 

CONTACTEAZĂ-NE
 

Cele mai vizitate produse