Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei<br>Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei
Transport 20 lei la Comenzi sub 300 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Vacutainer Biochimie, Hematologie sau alte Analize de Laborator

Comandă online direct de la importator Vacutainer pentru Biochimie, Hematologie sau alte Analize de Laborator.

PROFI PENTRU SĂNĂTATE SRL importă și comercializează la prețuri competitive vacutainer de cea mai bună calitate, cu tub din plastic cu vid premasurat și steril în interior. Tuburile se închid etanș, contaminarea directă sau prin aerosoli nefiind posibilă. Toate tuburile au etichetări corespunzătoare, conform CE, lot, data de expirare, tip de aditiv și indicator pentru volum sânge. Comandă online tuburi vacutainer pentru analize medicale de laborator și vei beneficia de servicii de calitate oferite de echipa PROFI PENTRU SĂNĂTATE SRL și de consultanță gratuită de specialitate pentru alegerea produselor dorite.

Sisteme de colectare a sângelui pentru uz profesional

Prelevarea de sânge în medicina umană se efectuează în scopuri diagnostice sau terapeutice, de exemplu pentru morfologie sau gasometrie. În scopuri de diagnostic, o anumită cantitate de sânge este luată cu o seringă sau o eprubetă specială. Tuburile de colectare a sângelui sunt preparate cu un reactiv special care pregătește sângele pentru teste ulterioare. În funcție de testul care urmează să fie efectuat cu ser, plasmă sau sânge integral, trebuie să fie adăugat un reactiv special, de exemplu citrat sau EDTA, la proba de sânge.

Sisteme de aspirare-vid pentru colectarea sângelui

Două tipuri de sisteme sunt utilizate pentru colectarea sângelui: aspirație sau vid. Cele mai faimoase sunt sistemele de colectare a sângelui Monovette (aspirație) și Vacutainer (vid). Ambele sisteme închise permit recoltarea rapidă și igienică a sângelui și sunt potrivite pentru utilizare cu pacienți adulți și copii.

Procesul de colectare a sângelui venos

După ce ați pregătit toate materialele necesare în laborator, cum ar fi mănuși de unică folosință, canulă (fluture), tampon de tifon, garou, dezinfectant, tuburi de colectare a sângelui, set de colectare a sângelui și tencuieli de injecție și dezinfectare completă a mâinilor, puteți continua cu colectarea sânge.

Important: Pentru a evita contaminarea din cauza diferiților reactivi din tuburi, acordați atenție ordinii corecte de colectare a sângelui în fiecare tub atunci când colectați sânge venos. În special, asigurați-vă întotdeauna că tuburile EDTA sunt umplute cu tuburi cu plasmă sau heparină.

Dacă doriți să colectați doar un tub de citrat cu o canulă fluture, ar trebui să colectați un tub cu o umplutură neutră, cum ar fi pentru cultură, aruncați-l și apoi treceți la umplerea cu o umplutură specifică. Informații suplimentare pot fi găsite la: Recomandări EFLM-COLABIOCLI pentru colectarea sângelui venos.

Tratament prin sângerare de sânge

Prelevarea de sânge în scopuri terapeutice este cunoscută sub numele de sângerare. Această formă de tratament este utilizată la pacienții care suferă, de exemplu, de hemocromatoză, poliglobulie sau policitemie vera. Sângerarea necesită de obicei utilizarea unui set special de sângerare și a unei sticle de vid în care sângele sângerat este colectat pentru eliminarea ulterioară.

Sisteme de colectare a sângelui și accesorii de colectare a sângelui într-o selecție largă

În categoria Colectarea sângelui veți găsi o gamă largă de sisteme de colectare a sângelui și accesorii de colectare a sângelui de la producători cunoscuți și la un preț redus. Oferim sistemul de colectare a sângelui SARSTEDT S-Monovette, sistemul de vid Becton Dickinson BD Vacutainer, suporturi ESR, capilare și ace pentru colectarea sângelui, tuburi de colectare a sângelui și truse de sângerare și sticle de vid pentru tratamentul sângerării. Oferta noastră include, de asemenea, tornichete adecvate (turnichete) care vor facilita colectarea sângelui venos.

Pentru a elimina riscul de infecție în timpul recoltării de sânge, în magazinul nostru online am colectat, de asemenea, diferite tipuri de dezinfectanți pentru pregătirea locului de puncție și produse pentru dezinfectarea mâinilor în cabinetul unui medic sau spital.

Aveți întrebări cu privire la sistemele noastre de colectare a sângelui sau aveți nevoie de sfaturi cu privire la produsele noastre de colectare a sângelui? Departamentul nostru de servicii pentru clienți vă va ajuta cu plăcere. Nu ezitați să ne contactați prin telefon, e-mail sau să utilizați chatul live practic.

Cele mai vizitate produse